Pulse.ng logo
Go

#ThrowbackThursday Can you name these classic Nollywood movies from a photo?

Just one out of 20 people will be able to name these movies from the 90s and early 2000s just by looking at a photo.

  • Published:
10 popular Nollywood production companies from the 90s, 2000s play

O.J International gave us "Keeping Faith," which featured Genevieve Nnaji and RMD

How well do you know your 90s and 2000s films?

Just one out of 20 people will be able to name these movies from the 90s and early 2000s just by looking at a photo.

From "Most Wanted" to "Keeping Faith," figure out your classics just by taking a look at a photo.

1. Funlola Aofiyebi-Raimi in a 1996 movie

 

A. Keeping Faith

B. Wetin Dey

C. Violated

D. The Figurine

2. Liz Benson in a 1999 movie

A. The Oath

B. Most Wanted

C. Izaga

D. Red Hot

3. Ini Edo and Kenneth Okonkwo in a 2004 movie

A. Most Wanted

B. World Apart

C. Billionaire's Club

D. Kingdom of Men

4. Chioma Chukwuka and Ramsey Nouah in a 2003 movie

 

A. Real Love

B. Azima

C. The Last Offer

D. Circle of Tears

5. Bimbo Akintola and RMD in a classic Nollywood movie

A. Diamond Ring

B. Amadaz

C. Keeping Faith

D. To Rise Again

6. Pete Edochie, Kanayo O Kanayo and Sola Fosudo in a 1996 movie

A. Full Moon

B. Oracle

C. Lost in Kingdom

D. Chain Reaction

7. Ramsey Nouah and Genevieve Nnaji in a 2002 movie

A. Love Boat

B. Fugitive

C. The Butterfly

D. Power of Love

8. Nkiru Slyvanus and Hilda Dokubo in classic Nollywood movie

 

A. Evil Forest

B. When You're Mine

C. Atrocity

D. Redemption

9. Bob-Manuel Udokwu, Francis Agu in a 1991 movie

 

A. Living in Bondage

B. Rituals

C. Checkmate

D. When the Sun Sets

10. Rita Dominic and Zack Orji in a 2004 movie

 

A. Corner Stone

B. True Love

C. All My Life

D. I Believe in You

Answers - 1 (A),   2 (B), 3 (B), 4 (C), 5 (B), 6(A), 7 (D), 8 (A),  9 (A), 10 (C)

Do you ever witness news or have a story that should be featured on Pulse Nigeria?
Submit your stories, pictures and videos to us now via WhatsApp: +2349055172167, Social Media @pulsenigeria247: #PulseEyewitness & DM or Email: eyewitness@pulse.ng. More information here.

X
Advertisement