Pulse Quiz How well do you know Telemundo telenovelas?

From "Second Chance" to "My Heart Beats for Lola," check out 10 questions only true telenovela fans would get right.

  • Published:
Telemundo Telenovelas play

Telemundo Telenovelas

24/7 Live - Subscribe to the Pulse Newsletter!

Prior to the launch of a Telemundo channel in Africa, telenovelas were not strange content in Nigeria.

From the early days of "The Rich Also Cry," Nigerians have always religiously followed telenovelas.

How well do you know these telenovelas on Telemundo? We have put together 10 questions only true fans of telenovelas will remember and get accurately.

If Only I were You play

If Only I were You

 

ALSO READ: 8 HOTTEST MALE DOCTORS ON TV

1. In "My Heart Beats for Lola," what were the protagonist's names?

a) Lola and Andrés Suarez

b) Lola and Andrés Fernado

c) Lola and Fernando

 

ALSO READ: 5 OLD NOLLYWOOD ACTRESSES ONLY TRUE FANS WILL REMEMBER

2. In "Aurora," the lead character was frozen in a cryogenic capsule for how long?

a) 20 years

b) 10 years

c) 25 years

Telemundo stars play

Telemundo stars

(Wikipedia )

 

ALSO READ: TOP 4 STEAMIEST SCENES FROM "SCANDAL"

3. Which of these telenovelas was never popular in Nigeria?

a) El Clon

b) Second Chance

C) When You're Mine

Telemundo stars who met on set play

Telemundo stars who met on set

 

ALSO READ: 8 QUESTIONS ONLY A TRUE "COMING TO AMERICA" FAN WILL GET RIGHT

4. In "Behind Closed Doors," who killed Leonardo?

a)  Adolfo

b) Gonzalo Ibañez

c) Ignacia

Fabian Rios and Ximena Duque play

Fabian Rios and Ximena Duque

(Telemundo)

 

ALSO READ: 5 TIMES YOU SHOULD HAVE STOPPED WATCHING "GREYS ANATOMY"

5. In "Precious Rose," Rosa Andrade initially took the place of?

a) Eva Sotomayor

b) Minnesota

c) Houston

 

ALSO READ: 10 QUESTIONS ONLY TRUE "THE WALKING DEAD" FANS WILL GET RIGHT

6. In "Queen of Hearts," which of these characters got married to both father and son?

a) Reina Ortíz

b) Estefanía Pérez Hidalgo

c) Greta de Rosas

El Cuerpo Del Deseo play

El Cuerpo Del Deseo

 

7. Which of these Telemundo series is based on "Second Chance?"

a) Part of Me

b) Aurora

c) The Revenge

 

ALSO READ: 7 MOST HEARTBREAKING TV DEATHS

8. Which of these is not a Telemundo telenovela?

a) Someone's Watching

b) Fearless Heart

c) Catalina and Sebastian

 

9. Who is the real villain in "Broken Angel?"

a) Santiago Cano

b)  Humberto Cano

c) Santa Martinez

 

ALSO READ: 13 SIGNS YOU ARE OBSESSED WITH A TV SERIES

10. "Passion for Revenge" is a remake of which of these telenovelas?

a) Hidden Passion

b) El Cuerpo Del Deseo

c) Del Monte Dynasty

1 (A), 2 (A), 3 (A), 4 (B), 5 (A), 6 (A), 7 (A), 8 (C), 9 (A), 10 (A).

Which do you prefer: Zee World or Telemundo? »

  • 29,0% Zee World
  • 71,0% Telemundo
Do you ever witness news or have a story that should be featured on Pulse Nigeria?
Submit your stories, pictures and videos to us now via WhatsApp: +2349055172167, Social Media @pulsenigeria247: #PulseEyewitness & DM or Email: eyewitness@pulse.ng. More information here.